کنسرسیوم صادرات تجهیزات پزشکی راه‌اندازی می‌شود

رییس سازمان توسعه تجارت در بازدید از یک شرکت دانش بنیان تولید تجهیزات پزشکی بر لزوم راه‌اندازی کنسرسیوم صادرات تجهیزات پزشکی به جهت افزایش کیفیت و ظرفیت صادراتی محصولات این حوزه تاکید کرد.

به گزارش روز شنبه اگزیم‌نیوز از سازمان توسعه تجارت، «علیرضا پیمان پاک» بعد از سفر به صربستان و خواسته مقامات این کشور مبنی بر واردات محصولات دانش بنیان، فناوری بالا و تجهیزات پزشکی از ایران، از بزرگ‌ترین صادرکننده محصولات تجهیزات پزشکی دانش بنیان بازدید کرد.

شرکت دانش بنیان پویندگان راه سعادت تولیدکننده هفت محصول ونتیلاتور ICU، انواع مانیتورینگ اتاق عمل و بخش‌های ویژه (بزرگ‌ترین تولیدکننده مانیتورهای پزشکی در ایران)، انواع الکترو کاردیوگراف، انواع تله کاردیوگرافی، الکتروشوک اتوماتیک (AED)، فشارخون سنج کلینیکی و ترمومتر دیجیتال است که این محصولات را به ۵۰ کشور دنیا صادر می‌کند.

این شرکت که در تعدادی از کشورها خط تولید دارد، می‌تواند الگوی مناسبی برای توسعه صادرات محصولات دانش بنیان به شمار رود. از همین رو رئیس سازمان توسعه تجارت ضمن بازدید از خط تولید محصولات این شرکت و دیدار با کارکنان و مهندسان آن، به بحث و گفتگو با مدیران این شرکت پرداخت تا راهکارهای برطرف شدن موانع بر سر راه توسعه صادرات محصولات دانش بنیان را بررسی کند.

وی در این دیدار بر حمایت ۱۰۰ درصدی دولت از تولید و صادرات محصولات دانش بنیان تاکید و پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم صادراتی تجهیزات پزشکی را ارائه کرد.

پیمان پاک همچنین از توافقات لازم با اسبربانک بزرگ‌ترین بانک روسیه برای حمایت از تولیدات مشترک در روسیه خبر داد و این امر را گامی موثر برای حل مشکلات تولیدکنندگان محصولات دانش بنیان برای حضور در کشورهای دیگر خواند.

وی همچنین به علاقه‌مندی صرب‌ها به تجارت به ایران و خرید محصولات دانش بنیان و تجهیزات پزشکی اشاره کرد و گفت: سازمان توسعه تجارت هرچه در توان دارد برای حضور شرکت‌های دانش بنیان در بازارهای نو و بکری مانند صربستان انجام می‌دهد.

رئیس سازمان توسعه تجارت کشورهای شرق اروپا را دروازه‌ای برای ورود محصولات ایرانی به اتحادیه اروپا خواند و گفت: در این میان با تشکیل کنسرسیوم صادراتی تجهیزات پزشکی، نگرانی ما از موضوع لزوم حضور افراد و شرکت‌های واجد شرایط جهت حفظ اعتبار و برند ایران برطرف می‌شود.

در ادامه مدیران شرکت دانش بنیان پویندگان راه سعادت نیز مشکلات تعرفه‌ای و تخصیص ارز ۴۲۰۰ به برخی واردکنندگان را مهم‌ترین چالش تولید داخل عنوان کردند و خواستار حذف ارز ۴۲۰۰ واردکنندگان به جهت رقابتی تر شدن بازار و حمایت از تولید داخل شدند.

پیمان پاک بعد از پایان بازدید بر لزوم رفع موانع تولید و صادرات محصولات دانش بنیان تاکید کرد و گفت: امروز کشورهای مختلف به کیفیت محصولات دانش بنیان ایرانی پی برده‌اند و به همین دلیل در دیدارها و مذاکرات خواهان واردات، سرمایه‌گذاری مشترک و راه‌اندازی خط تولید محصول ایرانی در کشورشان هستند.

کد خبر 54492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 16 =